Miksi lainojen yhdistäminen voi olla hyvä idea?

Lainojen yhdistäminen on lainojen maailmassa suhteellisen uusi termi. Moni ei edes tiedä, mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa, eikä siitä välttämättä edes vaivauduta ottamaan sen kummemmin selvää. Se on kuitenkin yksi tapa, jolla perhe voi säästää jopa tuhansia euroja.

Kaikki perheen lainat yhteen pakettiin

Monelta perheeltä löytyy jos jonkinlaista lainaa. Saattaa olla vaikkapa kulutusluottoa, luottokorttilainaa ja autolainaa. Miltä kuulostaisi, jos kaikki nämä kalliit pienlainat saisi yhdistettyä yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi? Lainojen yhdistämisellä se on mahdollista. Mikä parasta, sinun ei itse tarvitse tietää näistä asioista mitään, vaan alan ammattilaiset hoitavat asian puolestasi tarjoamansa palvelun kautta. Kaiken lisäksi lainojen yhdistäminen on usein täysin ilmaista – ja siitä saatava hyöty on kiistaton, sillä perheellesi jää huomattavasti enemmän käyttörahaa kuukausittain lainojen yhdistämisen jälkeen. Lue vaikkapa tästä, kuinka Kulutusluottojen yhdistäminen toi helpotusta perheen talouteen . Artikkeli kertoo tositarinan Johannasta, joka sai perheensä raha-asiat kuriin lainojen yhdistämisellä.

Lainojen yhdistäminen säästää paitsi rahaa, myös aikaa. Enää sinun ei tarvitse käyttää rutkasti aikaa joka kuukausi kaikenlaisten pienempien lainojen lyhennyksien makseluun, vaan teet kuukausittain vain yhden lyhennysmaksun, joka kattaa kaikki ottamasi lainat. Kätevää! Tällöin sinun ei myöskään tarvitse huolehtia jokaisen laskun eräpäivästä ja stressata niiden maksamista, vaan sinun on hoidettava ainoastaan yksi lasku pois alta. Kaiken lisäksi tässäkin syntyy huomattavia säästöjä, kun vältyt maksamasta monenlaisia laskutusmaksuja ja kuukausilisiä eri rahoitusyhtiöille lainoistasi. Voit yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon saakka.

Lainojen yhdistäminen on helppoa

Sen lisäksi että lainojen yhdistäminen on hyödyllistä ja erittäin edukasta, se on myös aivan naurettavan helppoa. Sinun ei tarvitse kuin täyttää sähköinen lomake, ja eri yhdistämispalvelut vertaillaan sinun puolestasi, jotta saat perheesi lainoille varmasti parhaan mahdollisen yhdistämistarjouksen.

Lainoja yhdistämällä lopputulos ei voi olla muuta kuin hyvä. Siksi lainojen yhdistäminen todellakin kannattaa. Varsinkaan lapsiperheille ei useinkaan ole rahasta kehuskelemista, joten jokainen säästetty pennonen on voitto. Siksi sinunkin perheesi kannattaa yhdistää perheen lainat jo tänään – ja ehkäpä tehdä säästöjä tulevia hankintoja varten!